Enkel telefonisch reserveren : 03 667 22 14
Vind Den Engel leuk op Facebook
Afhaalservice

Elke zaterdag- en zondagavond heerlijke afhaalmaaltijden verkrijgbaar!

We heropenen (hopelijk) ons terras op zaterdag 8 mei!

Vanaf nu is het weer mogelijk om een tafel te reserveren!

Dat kan via telefoon op zaterdag of zondag tussen 10.30u en 14.00u (wanneer we ook bestellingen voor onze afhaalservice aannemen) OF door ons contactformulier in te vullen. Als u reserveert via ons contactformulier dan is uw reservatie pas definitief wanneer u een bevestigingsmail terug krijgt. 

Een week later dan eerst gezegd en onder totaal andere omstandigheden mogen we nu hopelijk wel weer deels opstarten op 8/5!

Alle reservaties die gemaakt zijn vóór 8/5 zijn automatisch geannuleerd. Indien u uw reservatie wenst te verplaatsen dient u zelf contact met ons op te nemen zoals hierboven beschreven. 

We wachten nu op richtlijnen die duidelijk moeten maken hoe we mogen heropenen en hoe we ons terras moeten indelen. In afwachting daarvan nemen wij voorlopig enkel reservaties aan van maximaal 4 personen tenzij het een grotere gezinsbubbel betreft. Let er dus op dat deze reservaties steeds op het terras zullen plaatsvinden. Hopelijk is het toegestaan ons terras te overdekken en kan alles droog verlopen!

Reserveert u toch graag voor een grotere groep dan zullen wij uw plaats vrij houden maar naargelang de regels die nog aangekondigd moeten worden zou het kunnen dat we uw reservatie dan zullen moeten wijzigen. In dat geval zullen we u altijd eerst contacteren.


Zo lang we nog gesloten zijn kunt u elke zaterdag- en zondagavond heerlijke maaltijden afhalen!

Ontdek alle info bij afhaalservice!