Enkel telefonisch reserveren : 03 667 22 14
Vind Den Engel leuk op Facebook
13/5 open

Ook deze donderdag met O.H. Hemelvaart bent u van harte welkom op ons overdekt en verwarmd terras!
Reserveren is aangeraden.

U bent van harte welkom op ons overdekt en verwarmd terras!

Een tafel reserveren

Dat kan telefonisch tijdens onze openingsuren OF door ons contactformulier in te vullen. Let op! Als u reserveert via ons contactformulier dan is uw reservatie pas definitief wanneer u een bevestigingsmail terug krijgt. 

Het maximaal toegelaten aantal personen per tafel is vier met als énige uitzondering grotere gezinsbubbels. Wij kunnen niet controleren of uw reservatie van meer dan vier personen effectief over een gezinsbubbel gaat dus houd u aub aan deze regel.


Nieuwe betaalmogelijkheden!

Vanaf nu is het mogelijk om bij ons te betalen met de elektronische maaltijdcheques (Lunchpass) en de papieren consumptiecheques van Sodexo!


Openingsuren

Zolang we enkel ons terras mogen gebruiken gelden volgende openingsuren:

Maandag t.e.m. donderdag gesloten

vrijdag 17.00u - 22.00u

zaterdag 11.00u - 22.00u

zondag 11.00u - 22.00u

Als we weer volledig mogen openen breiden we onze openingsuren opnieuw uit.


Ons overdekt terras

We hebben opnieuw enkele tenten geplaatst om jullie zo goed als mogelijk te kunnen ontvangen! Je zal bij ons dus altijd droog kunnen tafelen, het enige dat we niet onder controle hebben is de buitentemperatuur en eventuele wind.

Onze tenten mogen niet volledig afgesloten zijn dus houd je best rekening met de weersvoorspelling als je een tafel reserveert! Frisse temperaturen proberen we zo goed als mogelijk op te vangen met terrasverwarming maar gepaste kledij of zelfs een dekentje is aangeraden.

We bieden zelf bewust geen dekentjes aan omdat we de hygiëne in deze tijd het allerbelangrijkste vinden en het voor ons bijna onmogelijk is om iedereen die dat wenst steeds van een proper, ongebruikt dekentje te voorzien. Breng dus gerust je eigen deken mee en maak het gezellig!


Algemene afspraken 

Hieronder sommen we enkele afspraken op waaraan u geacht wordt zich te houden bij een bezoek aan onze zaak.

Het is altijd verplicht een mondmasker te dragen tenzij je aan je tafel zit. Dit wil zeggen bij elke verplaatsing zoals het aankomen of vertrekken, een toiletbezoek...

Wij zorgen ervoor dat elk gezelschap minstens 1,5 meter uit elkaar zit, gelieve deze afstandsregels ook na te komen als u zich verplaatst.

We mogen enkel ons terras openen dus het binnengedeelte van onze zaak blijft gesloten. Je mag de binnenruimte enkel betreden voor aankomst of vertrek, een toiletbezoek of om af te rekenen. Bestellen aan de toog is niet toegelaten.

Er geldt een algemeen opgelegd sluitingsuur om 22.00u.