Vakantiewoning "Den Bengel"

Boven onze taverne verhuren wij een ruime vakantiewoning "den bengel" (75m²).

De woning beschikt over een aparte badkamer met douche, ligbad en een toilet . Er is een slaapkamer met 2 persoonsbed. Het ruime woongedeelte omvat een ingebouwde keuken met elektrisch fornuis, oven, micro, koffiezet, waterkoker, koelkast en alle keukenspullen.

Een zeer ruime zithoek met flatscreen TV en Wifi, een bankstel, eenvoudig om te vormen tot een degelijk 2-persoonsbed en een eettafel voor 6 personen.

Ligging

Ons adres vindt u terug helemaal onderaan de pagina.

We zijn gelegen aan het fietsknooppuntennetwerk vlakbij natuurgebied De Maatjes en de Kalmthoutse Heide, er zijn dus diverse fiets-en wandeltochten in de buurt.

U kan parkeren op onze (gratis) privé parking en indien u het wenst kunnen wij uw fietsen gratis stallen. 

Reserveren

Meer info vragen of reserveren kan via een mailtje naar info@den-engel.com of via een telefoontje tijdens onze openingsuren!

Prijzen

  • € 75 per nacht voor 2 personen*
  • € 135 voor 2 nachten voor 2 personen*
  • € 185 voor 3 nachten voor 2 personen*
  • € 225 voor 4 nachten voor 2 personen*
  • Supplement € 25 per extra persoon per nacht.
  • Waarborg: € 150

* exclusief eindschoonmaak, u kunt ervoor kiezen dit zelf te doen of wij zorgen ervoor aan € 40.

 

Vakantiewoning Vakantiewoning Kalmthout, woonkamer Vakantiewoning Kalmthout, eetkamer Vakantiewoning Kalmthout, slaapkamer Vakantiewoning Kalmthout, slaapkamer Vakantiewoning Kalmthout, badkamer Vakantiewoning Kalmthout, badkamer Vakantiewoning Kalmthout, badkamer Vakantiewoning Vakantiewoning Kalmthout, kaart